28 Eylül 2012 Cuma

"Star Wars" karakterleri "Arabalar"a mı bindi???

Walt Disney her yıl yaz aylarında "Star Wars Weekend" adı altında Yıldız Savaşları temalı organizasyonlar düzenliyor. Bu organizasyonlarda eski karakterler yeniden can buluyor, onlarla hatıra fotoğrafları çekiliyor, karakterlerin hediyelik eşyaları, kostümleri, ışın kılıcı benzerleri ve daha pek çok ticari ürünü satışa sunuluyor.

Ancak bu yıl, öyle zannediyorum ki talebin çok olması nedeniyle, Mayıs ve Haziran ayı içerisinde tam 5 hafta sonunu Star Wars weekend olarak ilan edildi. Ve yine her zamanki gibi pek çok ilginç ürün satışa sunuldu. Peki bunların içinden en en en ilginci ne mi dersiniz???

Fazla düşünmeyin, çünkü 40 yıl düşünseniz aklınıza gelmez: "Star Wars" karakterlerinin "Cars" animasyon çizgi film serisine göre tasarlanmış "araba" versiyonları. Ne yaratıcı değil mi?? Tam 7 karakterin tasarımları, Star Wars ve Arabalar hayranlarının beğenisine sunuldu.


*Bunlardan ilki Luke Skywalker'ın "Şimşek McQueen" hali. Ürünün tanıtımı genç Skywalker'ın 5. filmde katıldığı Hoth Savaşı temasıyla yapıldı.

Luke Skywalker, Şimşek Mcqueen görünümünde
 
İkinci olarak Star Wars'un yaratıcısı George Lucas'ın bizzat çizdiği "Darth Mater". (Bu üründen yalnızca bir tane yapılmış ve bu ürün satışa sunulmamış.)
Darth Vader, Mater görünümünde
3. olarak imparatorluğun siyah-beyaz üniformalı askerleri olan "stormtrooper"larını "Arabalar" daki traktörlerden biri olarak görüyoruz.

 
4. olarak Prenses Leia'yı, Şimşek Mcqueen'in avukat sevgilisi Bayan "Sally" kılığında görüyoruz.
 
 
5. sırada karşımıza her iki filmin de en sevimli karakterleri çıkıyor: ve işte C3PO ve R2D2'nun, İtalyan Lastikçiler Luigi ve Guido'ya bürünmüş halleri.
 
 
Son olarak karşımıza büyük usta Master Yoda çıkıyor. Hem de benzinci Çiçek Çocuk Fillmore görüntüsüyle...
 
 
İşte size her iki filmin de en çok tutmuş karakterlerini birarada sunan tasarımlar. Bakalım önümüzdeki seneki Star Wars haftalarında bizi neler bekliyor olacak...
 
Hayata İyi Seyirler...  

Hiç yorum yok: