2 Ağustos 2015 Pazar

"Zamanda Yolculuk" Bu İş Artık Animasyonlara da Girdi Ya...

Gören de oğlumun TV karşısından kalkmadığını sanacak ama size bir sır vereyim mi? Ben aslında o animasyonları kendim için açıyorum :)))


Hadi size bir tane daha...

Özet
2013 yapımı "Zamanda Yolculuk" (Saving Santa) adlı film animasyon türünde. Hikayeye göre Bernard, Noel Baba'nın geyiklerinin bakıcısı olarak çalışan elftir. Ama -nasıl oluyorsa- dahi bir mucittir ve müthiş bir makine icat etmiştir. İnsanların kaybetmiş oldukları Noel heyecanını geri kazanmalarını sağlamak amacıyla yapılmış bir hatıra makinesi. Bernard, icat ettiği makinesinin tanıtımını muhteşem bir şekilde yapar. Ama ne yazık ki bu makine pek itibar görmez. Umutsuzluğa kapılan Bernard evinin yolunu tutarken çok kötü bir şey olur ve Noel Baba kötü adamlar tarafından kaçırılır. Noel Baba'yı kurtarmak ise bizim tuvalet bekçisi Bernard'a düşecektir. 

Künye
Filmde Bernard'ı Martin Freeman seslendiriyor. Yani bizim şu Hobit filminin baş aktörünü oynayan adam.

Yorum
Film hoş bir film. (Artık) sıradanlaşmış zamanda yolculuk yöntemiyle ilerleyen ve çözülen bir film. Tabi çocuğunuz sevebilir. Hem kız çocuklarına hem de erkek çocuklarına hitap edebilecek bir film. Hiç ama hiç bir işiniz yoksa size bile hitap edebilir.

Hayata İyi Seyirler...

P.S. Zaman makinesi değil de şu ışınlama makinesini bulan için çok dua edeceğim. Zira seyahat / yolculuk hiç sevmem... :)))

Hiç yorum yok: