20 Eylül 2012 Perşembe

Avengers izleyelim mi???


Çizgi roman okumanın yaygın olduğu bir zamanda büyümedim. Maalesef öyle bir kültürüm yok. Çizgi roman kahramanlarının serüvenlerini çok bilmem. Ancak filmlerini hiç kaçırmadım.

En sevdiklerimizin Avangers'ta toplanması ise çok iyi bir fikir. Bir sürü süper kahraman toplanmış dünyayı kurtarıyor.  Okçumuz Hawk Eye çizgi romanların aksine maskesiz kahraman. Captan America her zamanki gibi sağduyulu lider. Ironman ise hala sevimli ukala. Thor, biraz diğer süper kahramanların ve isyankar - intikamcı üvey kardeşin gölgesinde kalmış. Filmin en sevimli kahramanı ise nasıl olyorsa sevimsiz dev Hulk. Natasha Romanoff filmin aşık, kurnaz, cesur kadın savaşçısı. Nick Fury, tek gözlü siyahi albay. Aynı zamanda S.H.I.E.L.D. kurucusu. Kötü adam Loki ise deyim yerindeyse cuk oturmuş. Daha iyi olamazdı. Kısacası dört dörtlük görsel şölen.Filmin en sevdiğim kısmı ise çok uzun zamandır filmlerde görmeyi unuttuğumuz “sonu belli son”. Yani filmin sonuna kadar iyi adamlar yine iyi adam, kötü adamlar yine kötü adam. İyi adamlar kazanır, kötü adamlar kaybeder. Sürpriz yok. Kafa karışıklığı yok. Bir öyle bir böyle yok.
Süper kahramanları ve fantastik senaryoları seviyorsanız abur cuburlarınızı ve HD ekranınızı hazırlayın, filminizin keyfini çıkartın. Siz patlamış mısırınızı yiyin, süper kahramanlar dünyayı kurtarsın:)))


Hayata İyi Seyirler...



2 yorum:

Unknown dedi ki...

bu film gerçekten harika özellikle hulk hiçbir filminde olmadığı kadar iyiydi:)

biraz filmlerden konuşalım dedi ki...

hulk bence de filmin starıydı. ben ki hulku hiç sevmem, ama burada bayıldım.