13 Aralık 2012 Perşembe

"Ted" Sadece bir Oyuncak Ayı Mı???

8 yaşında bir çocuk yılbaşında nasıl bir dilek dileyebilir? Elbette ki oyuncaklarla ilgili bir dilek isteyebilir.

İşte 2012 yapımı “Ted” adlı filmde bir çocuğun tuttuğu dileği ve devamında gelişen olayları izliyoruz. Filmimize bir bakalım. John, 8 yaşındayken yılbaşı dileğinde çok sevdiği oyucak ayısının canlanmasını ister. Ve dileği gerçek olur. Ted, canlanır. O günden itibaren John ve Ted, tüm zamanlarını birlikte geçirmeye başlarlar. Ama bir sorun vardır. John büyür, Ted de büyür. Ama kontrolsüzce ve ayarsızca büyür. Ted'de her yol vardır; küfür, içki, uyuşturucu madde, önüne gelen kadınla cinsel ilişki... 35 yaşındaki John ise bu durumdan hiçbir rahatsızlık duymamaktadır. Ted'in bu ahlak dışı yaşamı, John'ın kız arkadaşını iyice delirtip dayanılmaz bir hal alınca, John ve Ted yollarını ayırma aşamasına gelirler. Peki sonra neler olacaktır? Gerisini filmi izleyerek görebilirsiniz.

Filmin başrolünde Mark Wahlberg ve Mila Kunis oynuyorlar. Filmin yönetmeni ise ünlü çizgi dizi “Johnny Bravo”nun da yazarı olan Seth MacFarlene.

Maalesef Ted, yüksek reytinglerine rağmen, size tavsiye edebileceğim bir film değil. Fantastik bir senaryo, iyi bir kurgu, ama başrolde oynayan o sevimli oyuncak ayıya rağmen +18 bir film. Siz en iyisi başka bir film izleyin.

Hayata İyi Seyirler...

Hiç yorum yok: