2 Temmuz 2013 Salı

"Pahalı Yüzük" Ünlülerin Kıyafetlerini Çalan Bir Grup Gencin Gerçek Hikayesi...

Yaz tatili için bir ergenlik çağı filmi daha... Hem de gerçek hikaye...

2013 yapımı "Pahalı Yüzük" (The Bling Ring) adlı filme bir bakalım. Zack, yakışıklı fakat içe dönük bir lise öğrencisidir. Zack ve ailesi Los Angeles'a taşınır ve Zack yeni bir okula başlar. Fakat Zack, okula başladığı ilk gün okulun en havalı kızı Natalie'den hoşlanır. Onun dikkatini çekmeye çalışan zeki çocuk Zack, Natalie'nin dikkatini çekmekte fazla zorlanmaz çünkü Natalie'nin' zayıf noktasını hemen bulur: Ünlüler ve moda. Zack ve Natalie bir gece, ünlülerin katıldıkları bir partiye katılmak için Paris Hilton'un tweeter hesaplarını takip ederler. Ancak Paris Hilton'un evine gittiklerinde parti falan göremezler. Yine de gizlice eve girerler ve doğruca Paris Hilton'un giyim odasına yönelirler. Yüzlerce pahalı ve rengarenk elbisenin bulunduğu giyim odasında Natalie'nin resmen gözü döner. Tüm elbiseleri tek tek deneyen Natalie, elbiselerin bir kısmını çalar ve sonra ikisi de oradan kaçarlar. Bu adrenalin patlaması Zack'in de Natalie'nin de çok hoşuna gider. Sonrasında bu ikili, ekibe bir kaç kişiyi daha alarak bu küçük hırsızlıkların boyutunu büyüteceklerdir.

Film bir köşe yazarının makalesinden ilham alınarak kurgulanmış. O yüzden konusu gerçekten ilginç. Filmde de hiç ünlü oyuncu yok. ama bir sürü ünlü oyuncunun isimleri ve kurgusal giyim odalarıyla ünlüler filme dahil edilmiş.

İnternetin, tweeter'ın facebook'un, popülaritenin, ünlülerin, markaların, modanın ve dış görünüşün ergenler için ne kadar önemli olduğunu anlatan vasat bir film.

Film yokluğunda izleyebilirsiniz:))

Hayata İyi Seyirler...

P.S. Bu filmin bir versiyonu daha var. Emma Watson'ın oynadığı. O daha iyiymiş, onu daha izlemedim. İzlerseniz ve bundan daha çok beğenirseniz lütfen yorum yazın.

Hiç yorum yok: