24 Ekim 2014 Cuma

Flaş Haber!!! "Arabalar 3" Çıkacak mı???

Çoluk çocuk sahibi pek çok anne baba şimdi anlatacağım şeye rahatlıkla empati kurabilecektir.

İki oğlum var ve dolayısıyla animasyon film dünyasını yakından takip ediyorum. İzlemediğim animasyon sayısı bir elin parmaklarını geçmez. Pek çoğunu da 3-5 kere izlemişimdir.

Ama o animasyonlardan özellikle bir tanesi var ki ben de dahil tüm erkek çocuk ebeveynlerini çooook yakından ilgilendiriyor. Hangisi mi?

Tabi ki “ARABALAR”!!! 

Şimdi önce müjdeyi verelim. “Arabalar 3” geliyor. Pixar yetkilileri “Arabalar 3” çalışmalarını başlattıklarını açıkladı. Tabi çalışmalar yeni başladığı için 2018'den önce gösterime giremeyecek. Ama yine de gözümüz aydın diyelim...

Niye bu kadar gecikti derseniz; tabi ki oyuncak satışları yüzünden. Üç yıl önce gösterime girmiş olmasına rağmen karakter araba satışları hala son derece yüksekti. Örneğin filmde geçen karakterlerin hemen hemen hepsi (ki bunlar 50 tane falan yapıyor) bizde var. Hatta bazılarından ikişer üçer tane var. Yok kumandalısı, yok neon ışıklısı, yok renk değiştireni, yok yol serisi... Pazarda satılan çakma oyuncaklarından bile alındı. Bunun yanında Şimşek Mcqueen'li çanta, ayakkabı, çarşaf, nevresim............... heeerrr yerimiz McQueen dolu.

Araya bir ara “UÇAKLAR” girmeye çalıştı ama “ARABALAR”daki ticari başarının yanına bile yaklaşamadı. Nasıl yaklaşsın? Kaç çocuk uçakla oynar ki? Arabalar dururken...

Velhasılı kelam aradan bu kadar zaman geçmesine rağmen hala bu kadar talep görüyor olması galiba Pixar'ı biraz yavaşlatmıştı ama Pixar bu yoğun talebe daha fazla dayanamayıp üçüncü filmi ilan etti.

Nasıl etmesin? bloğumda yazdığım en en en çok okunan yazım açık arayla “Arabalar 3 Çıkacak mı?” adlı yazım. Ben bile arabalarla ilgili kaçıncı yazımı yazıyorsam gerisini siz düşünün :)))

Hayata İyi Seyirler..

P.S. “Arabalar 3”ün ilanını gördükten sonra bilmiyorum bu haber ilginizi çeker mi ama bir müjde daha. “İnanılmaz Aile 2” ve "Kayıp Balık Nemo 2" de yolda. Hem de 3D formatında. Tabi ilk gösterim 2016 yılında... :)))

Hiç yorum yok: