9 Mayıs 2015 Cumartesi

"Kung Fu Panda 3" Geliyor....

Yeğenlerimizi büyüten animasyonlar çocuklarımızı da büyütmeye başladı. En önemlilerinden bir tanesi de "Kung Fu Panda" :))) Hadi bakalım...


KUNG FU PANDA
Özet 
2008 yapımı filmde Po, bir pandadır. Hem de şişman, obur, sakar, sevimli ve neşeli bir pandadır. Makarnacı bir babanın oğludur ama hayallerini süsleyen kariyer, makarnacılık değildir. Onun en büyük hayali Korkusuz Beşli ile tanışmaktır. Ve tabi Korkusuz Beşli arasından seçilecek olan "Ejderha Savaşçı" ile. Ama bir kaza olur ve bizim şişman panda Po, bir anda yanlışlıkla Ejderha Savaşçı seçiliverir. İşte Po'nun Kung Fu macerası böyle başlar.




KUNG FU PANDA 2
2011 yapımı filmde panda Po, Ejderha Savaşçı ünvanının hakkını vermiştir. Ustasının verdiği görevleri layıkıyla yapmakta ve korkusuz beşli ile güzel bir dostluk sürdürmektedir. Ancak bu huzur ortamı, ölümcül bir silahla ortalığı kasıp kavuran kindar bir tavus kuşu tarafından bozulur. Bizim Ejderha Savaşçı Po, tavus kuşunu durdurmaya çalışırken, geçmişiyle ilgili sırlarla yüzleşecektir.



KUNG FU PANDA HOLIDAY
2010 yapımı film, kısa film türünde kısa bir maceradır. Hikayeye göre Çin bayramı yakındır ve Çin'in en büyük Kung Fu ustaları Ejderha Savaşçısının misafiri olacaktır. Ancak bu elit organizasyona ev sahipliği yapmak Po için hiç de kolay olmayacaktır.





KUNG FU PANDA USTALARIN SIRLARI
2011 yapımı bu film de kısa film türünde. Hikayeye göre Po daha dünyada bile yokken Çin'in başına kötü kalpli üç dişi kedi musallat olur. Onları durdurabilmenin tek yolu ise sokak serseriliği yapan üç Kung fu dövüşçüsünü bu amaç altında birleştirmek olacaktır.






KUNG FU PANDA KORKUSUZ BEŞLİNİN SIRLARI
2008 yapımı film de kısa film türünde. Hikaye Korkusuz Beşli'nin hikayelerini anlatır. Yani bir çekirge, bir dişi yılan, bir turna, bir maymun ve bir dişi kaplanın Kung fu macerasına nasıl girdiklerini anlatır.









KUNG FU PANDA 3333333333333333333333333333333333333333333
Meraklısına duyrulur. Kung Fu Panda 3 yolda.Allah izin verirse 2016 Ocak ayında gösterime girecek. Bildiğimiz kadarıyla bu filmde Po iki ayrı efsanevi düşmanla karşılaşacak ve aynı zamanda evine ve geçmişine bir adım daha yaklaşacak.


Künye
Serinin güçlü bir dublaj ekibi var. Jack Black, Angelina Jolie, Dustin Hoffman, Jackie Chan gibi. E senaryolar da güzel olunca çok keyifli oluyor.

Yorum
Hepsini izleyin ve çocuklarınıza da izletin. Mutlaka:)))

Hayata İyi Seyirler...

Hiç yorum yok: