24 Ekim 2016 Pazartesi

"Mechanic: Ressurrection" Mutlaka İzleyin...

Güncel bir filmden bahsedeyim size. Daha birkaç hafta önce gösterime girdi. Türk erkeğinin delikanlı yapısına uygun bir film olmasına rağmen gişede başarılı olamadı. Ne hikmettir ki dünya listelerinde de fazla yüksek reytinglere ulaşamadı. Size filmden bahsedeyim.

mechanic resurrection ile ilgili görsel sonucuÖzet
2016 yapımı “Mechanic: Resurrection” adlı devam filmi yine suç ve aksiyon türünde. Hikayeye göre Bishop, ilk filmdeki temizlik (suikast, cinayet ve bilumum suçlar) işlerini bitirdikten sonra izini kaybettirir. Beş ay boyunca Brezilya'da bir teknede sakin sakin hayatını sürdürürken mafya yine Bishop'ın izini bulur ve üç suikast siparişi daha verilir. Ancak Bishop siparişleri kabul etmez ve adamları atlatır. Tabi kötü adamların Bishop'ın peşini bırakmaya niyetleri yoktur. Bishop'ı bu işe çekmek için dünya güzeli bir kızı yem olarak kullanmak hiç fena olmayacaktır.

Künye
Filmde Bishop'ı yine Jason Statham oynuyor. Beyefendi 15 sene ilk çıktığında da keldi. Yine kel. O yüzden yaşlandığı hiç belli olmuyor. İmaj çalışması için kendisini tebrik ediyorum. Kendisine güzel oyuncu Jessica Alba eşlik ediyor. Hanımefendiyi ilk defa aşık gördüm. Çifti birbirine hiç yakıştıramasam da...

Yorum
Film suç ve aksiyon severler için bulunmaz nimet. Kafayı yoracak hiç bir şey yok. Basit, anlaşılır ve hızlı akan bir film. Üstelik sadece 100 dakika.

Lafı dolandırmaya gerek yok. Eğer Transporter serisini beğendiyseniz, bunu da beğenirsiniz.


Hayata İyi Seyirler...

P.S. Tommy Lee Jones'un oynadığı karakter çok şeker olmuş...

Hiç yorum yok: