24 Ekim 2016 Pazartesi

"Seni Uzaktan Sevmek" Romantik Komedi...

Yorgunsam sadece iki tür film izleyebiliyorum. Ya komedi, ya da önceden izlediğim bi şii. İki gün önce yorucu bir günün akşamında kendimi televizyonun önüne zor attım.

Burada bir parantez açayım. Bir öğretmen ve bir anne ve bir eş olarak bu kadar çok yorulmamın gerçekten geçerli sebepleri var. 1) Tayinim çıktı, yeni okuluma alışmaya çalışıyorum. 2) Tayinim çıkınca küçük oğlumun okulunu değiştirmek zorunda kaldım. 3) Eşim yıllık izne ayrıldı ve gece gündüz yemek yapmam gerekti. 4) Yardımcı teyzemiz hastalandığı için gece gündüz temizlik ve ütü yapmam gerekti. Anlayın halimi :)))

Şu durumda kafam bir aksiyon vb. götüremeyeceği için bir romantik komedi açtım. Size filmden bahsedeyim.

going the distance ile ilgili görsel sonucuÖzet
2010 yapımı “Seni Uzaktan Sevmek” romantik komedi türünde. Hikayeye göre Garrett New York'ta bir plak şirketinde çalışmaktadır. Sakin tabiatlı ve sevimli bir adamdır. Ama bir ilişkiden yeni çıkmıştır. Kafayı dağıtmk için arkadaşlarıla bara gider ve atarinin başında hoş bir kızla tanışır. Erin da aslen Boston'da (yani New York'tan binlerce km uzakta) yaşamaktadır. Sadece bir kaç haftalığına New York'ta bulunacaktır. Bu ikili bir kaç haftalığına da olsa çıkmaya karar verirler. Ancak beklenmedik bir şey olur ve sevimli ikili bir elmanın iki yarısı olduklarını fark ederler. Ayrılık vakti gelmiştir. Peki ya şimdi ne olacaktır? Bu ilişki nasıl sürecektir?

Künye
Filmde Erin'ı Drew Barrymore oynuyor. Garrett'ı ise Justin Long canlandırıyor.

Yorum
Film çok şeker. Gerçi Amerikalıların şu cinsel içerikli espri anlayışı hiç komik değil ama uzak aşıklara ümit vermesi açısından hoş bir film.

Her romantik komedide olduğu gibi tabi ki sonucu belli. Ama film mi film işte.

Eğer romantik komedilerden hoşlanıyorsanız, o zaman izleyin derim.

Hayata İyi Seyirler...


P.S. Her iki oyuncu da bir türlü şeytanın bacağını kıramadılar. Allah kolaylık versin...

Hiç yorum yok: