28 Aralık 2016 Çarşamba

"Buz Devri" Seri Kötüleşmeye Devam Ediyor...

Hafta sonu çocukları oyalamak -tabi dışarısı soğuksa- çok zor... Hadi diyelim ki bir çizgi film açtın ve film de kötü çıktıysa of of of... Bir daha mümkün değil sakinleşmiyorlar. İşte benim başıma böyle bir şey geldi. Size filmden bahsedeyim.

ÖZET
ice age 5 ile ilgili görsel sonucu2016 yapımı “Buz Devri: Büyük Çarpışma” (Ice Age: Collusion Course) adlı film serinin 5. filmi olarak yine animasyon türünde. Hikayeye göre mamut Manny ve Elie'nin kızları Şeftali erkek arkadaşıyla evlenmek üzeredir. Ancak anne ve baba mamutlar bu ayrılık için hiç de hazır değildirler. Manny bu duruma o kadar üzülmektedir ki evlenme yıl dönümlerini bile unutmuştur. Elie ise tüm dostlarının davetli olduğu sürpriz bir parti düzenlemiştir. Manny bu partiye hazırlıksız yakalanır. Tam “Ama ben hediye almadım ki” diyecekken birden havaifişekler patlamaya başlar. Önce herkes sevinç ve neşeye bürünür. Bu güzel hediye için herkes Manny'yi tebrik eder. Ancak hemen sonra bu ateş topları -yani meteorlar- dünyaya çarpmaya başlayınca herkes kaçacak delik arar. Manny ve ailesi ise bir kez daha kendilerini dinozorlar diyarında Buck'ın yanında bulur.

KÜNYE
Filmdeki isimler hep aynı. İlaveten bir tek damat var.

YORUM
Film çok kötüydü. Çok sıradandı. TRT ÇOCUK'ta hergün izlediğimiz seri animasyonlar bile daha güzel oluyor. Bu kadar sene aradan sonra bu kadar alelade bir senaryo olmamalı.

Hiç lafı uzatmaya gerek yok. Buz Devri serisi çok kötü devam etti. Umarım kendileri de bunun farkındadırlar.


Hayata İyi Seyirler...

Hiç yorum yok: