12 Nisan 2017 Çarşamba

"Ninja Kaplumbağalar: Gölgelerin İçinden"

Ninja Kaplumbağaların benim gözümde çok özel bir yeri vardır. Ben ilkokuldayken tv'de her gün çıkardı. Okuldan gelir gelmez kardeşimle birlikte tv'yi açar ve Kaplumbağaları izlerdik. Şredır'a bayılırdık. Roxtedi ve Biibop'a çok gülerdik. Breyn'i şaşkınlıkla izlerdik. Teknodrom'da geçen sahnelerin hepsi bir harikaydı. Kanalizasyondaki sahneler bile bu kadar zevkli değildi. Tabi sonra büyüdük. Zaten Kaplumbağalar da yayından kalktı.

Derken Kaplumbağaların filmi çıktı. Film berbattı ve devamı gelmedi. Ve yıllar sonra bir film daha çıktı. Bu yeniydi. Yeni teknoloji, yeni makyaj, yeni görsel efektler ve yeni senaryo. O da eh işteydi.

Ve sonra bu malum film çıktı. Nihayet... Shreider, Roxteddy ve Beabop İşte beklediğimiz kötü adamlar bunlardı. Böylece derhal izlemeye koyulduk. Gelin size filmden bahsedeyim efendim...

out of the shadows ile ilgili görsel sonucuÖZET
2016 yapımı “Ninja Turtles: Out of the Shadows” yine bilim kurgu türünde. Hikayeye göre ilk filmdeki olaylardan sonra Kaplumbağalar kimlik bunalımına girmiştir. Kimi insanlar mutant kaplumbağaların varlığına inanmamıştır; kimi de yokluğuna. Kimileri onları bir fırsat olarak görmüştür; kimi de tehdit olarak. Bu durum kaplumbağaların iyice deliğe tıkılmalarına sebep olmuştur. Ama genç ninjaları oradan çıkaracak bir gücün gelişi yakındır. Çünkü Krang denen alçak dünyayı ele geçirmek için planlarını yapmıştır ve Shredder'ı örgütlemiştir. Shredder da iki tutuklu mahkum Bebop ve Rocksteady'yi mutasyona uğratarak hizmetine almıştır. Şu durumda Kaplumbağalar için delikten çıkma zamanı gelmiş gibi gözükmektedir...

KÜNYE
Filmde April'ı yine Megan Fox oynuyor. Başka detaya gerek yok.

YORUM
Film güzel değil. Eskiden izlediğimiz serüvenlerin yanına bile yaklaşamaz.

Bir de çok tiksinç. O beyin kafalı beyin iğrenç olmuş. İzlemekte zorlandım.

Rocksteady ve Bebop yeterince salak ve eğlenceli değillerdi.

Sensei her zamanki gibi çok iyiydi.

Bu filmlerin reytingi asla 6.0'ın üstüne çıkamaz çünkü Kaplumbalar seyir keyfi vermiyor. Çizgi filmlerdeki sevimliliklerinden eser yok çünkü.

Ama çekiliyor işte filmler. Bakın bu ikincisiydi. İnşallah 3.'sü çıkmaz. Zira izlemek zorunda kalıyoruz :)))


Hayata İyi Seyirler...

Hiç yorum yok: