19 Kasım 2012 Pazartesi

"Bugsy"nin Las Vegas Projesi Neydi???

Size bir sır vereyim: "Her sağlıklı erkeğin, asla gerçekleşmeyecek bir zengin olma planı vardır." "Las Vegas Mucidi Ben Siegel"ın gerçek yaşam öyküsünün anlatıldığı film de işte bu türden bir planlar bütününü anlatıyor. 

Size 1991 yapımı "Bugsy"den bahsetmek istiyorum. İki çocuk babası Bugsy lakaplı hayalperest Ben, zengin ve ünlü olma hayaliyle Hollywood'a gelir. Çılgın Bugsy, burada elit tabakayla oturup kalkmak için gösterişli bir ev, gösterişli bir araba ve gösterişli kıyafetler alır. Ayrıca güzel, ama ikinci sınıf bir aktris olan Virginia ile ilişki yaşamaya başlar. Bir gün, kendisine ve ortaklarına yeter çeker para kazandıran, şehre beş saat uzaklıktaki uyduruk batakhaneye ziyarete gider. İşte çölün ortasındaki bu fare yuvasına yaptığı amaçsız ziyaret, Bugsy'nin kafasında milyonlarca şimşek çakmasına vesile olur. Bugsy, olayı kapmıştır. Bugsy, çölün ortasına havuz manzaralı bir kumarhane oteli yapacaktır. Bugsy için bunun kaça patlayacağı önemli değildir, ortaklarının ne diyeceği önemli değildir. Geride bıraktığı ailesi önemli değildir. Hayalperest Bugsy için önemli olan tek şey, açacağı kumarhane oteli "Flamingo"dur. Hayalperest Bugsy, tüm bu çabalarının o çölü dünyanın en büyük kumarhane cenneti Las Vegas'a döndüreceğinden habersizdir. 

Warren Beatty'nin başrolde oynadığı filmin yönetmeni, daha sonra Sleepers'ın yapıımcısı olacak olan Barry Levinson.

Gerçek yaşam öykülerine merakınız varsa filmi izleyin. Hayalperest olmak size neler kazandırabilir, ya da sizden neler götürebilir, görün.

Hayata İyi Seyirler...     

Hiç yorum yok: