25 Ocak 2013 Cuma

"Buz Aşkı" Neye Mal Olacak???

Hayata tutunma hikayelerinin bazı insanlara umut kaynağı olduğu doğru. Bu sebeple olacak ki ibretlik hikayeler yakalayan yapımcılar o hikayelelere film çekmeden bırakmıyor. İşte onlardan biri daha.

2010 yapımı "Buz Aşkı" (Ice Castle) adlı filme bir bakalım. Alexis (Eve Crawford), Amerika'nın soğuk eyaletlerinde büyümüş ve hayatını evlerinin önündeki buz gölette kayarak geçirmiştir. Annesinin ölümünden sonra babasıyla yaşamaya devam etmiştir. Genç Alexis'in bir de Buz Hokeycisi olan çok sevdiği bir erkek arkadaşı vardır. Bir gün Alexis yine gölette kayarken bir Paten Menajeri Alexis'i keşfeder ve yarışmalara katılmaya ikna eder. Kamp başka bir eyalettedir ve yarış atına dönen Alexis geride bıraktıklarından kopmaya başlamıştır. Özellikle sevgilisiyle arası iyice açılmış olduğundan morali bozuktur. Biraz sakinleşmek için kendini piste veren Alexis, sıçrayışı sırasında korkunç bir şekilde düşer ve beyin sarsıntısı geçirir. Bu sarsıntının sonucunda Alexis ne yazık ki %95 oranında kör olur. Hayata küsen Alexis'in yardımına ise yine geride bıraktıkları koşacaktır.

Film çok akıcı değil, ama çok kötü de değil. Ailece izlenebilecek bir film. "Dalgalara Karşı" (Kolunu köpek balığına kaptıran sörfçü kızın hikayesi) filmini sevdiyseniz, bunu da seversiniz.

İzleyin, umutlanın.

Hayata İiyi Seyirler...

Hiç yorum yok: