14 Ocak 2013 Pazartesi

"Çifte Soygun"cular Kimler???

Bir bankayı soymaya kalksanız başınıza gelebilecek en olmadık şey, aynı bankayı aynı gün birilerinin daha soymaya kalkmasıdır. Böyle bir durum ya bir komediye döner, ya da bir trajediye.

2011 yapımı "Çifte Soygun" (Flypaper) adlı filmde bu konu komedi türünde işlenmiş. Filmimize bir bakalım. Tripp (Patrick Demsdey) bir iş için bankaya gider. Zaten kendisi sık sık bu bankaya gitmektedir çünkü banka çalışanlarından Kaitlin'e (Ashley Judd) gizliden gizliye aşıktır. Fakat o gün hiç beklenmedik bir şey olur. Bankada aynı anda iki ayrı grup tarafından soygun başlatılır. Grupların ilki iki kişilik salak bir çetedir. İkincisi ise daha kalabalık ve daha iyi organize olmuş tecrübeli bir çetedir. Rehin alınmış olan Tripp ve diğer müşteriler bu işten kurtulmak için planlar yapmaya başlarlar. Peki rehineler bu çifte soygunculardan kurtulmayı başarabilecek midir?

Filmin yönetmeni, bugüne kadar ismini animasyonlarla duyurmuş olan Rob Minkoff. O yüzden olacak ki kötü adamlar da iyi adamlar da çocuk zekasına sahip. Yine de aksiyonu bol ve sonu sürprizli. "Eh işte" düzeyinde bir film işte. Ama komik. İzleyin, kafanız dinlensin. 

Hayata İyi Seyirler...

Hiç yorum yok: