8 Ocak 2013 Salı

"Felekten Bir Gece 2" Daha Çalalım Mı???

Bir film, gösterildiği ilk günden itibaren kasırgalar yaratır da yapımcılar bu kasırganın ikincisini estirmezler mi? Estirirler. 2009 yapımı “Hangover”da bekarlığa veda partisi için Las Vegas'a gidip, orada damadı kaybeden kafadarlar, bu kez başka bir taşkınlığa imza atarlar. 2011 yapımı “Hangover 2”ye bir bakalım.

İlk filmin sürprizlerle dolu karakteri Stu, bu filmde evlenecektir. Stu, arkadaşlarının rezilliklerini çok iyi bildiğinden dolayı, onları Tayland'da yapılacak olan düğüne davet etmez. Ancak arkadaşlarının Stu'yu yalnız bırakmaya hiç niyetleri yoktur. Hep beraber Tayland'a gidilir. Düğünden bir gece önce yemekler yenir, sohbetler edilir, gelinin yetenekli kardeşi minik bir keman konser bile verir. Arkasından serbest saate geçilir. Peki serbest saatte ne mi olur? Neler olduysa olur ve bizim dahiler ertesi sabah yine kendilerini bir otel odasında bulurlar. Ama bir kişi eksik olarak: Gelinin kardeşi Teddy.

Filmin oyuncu kadrosu birincininkiyle aynı. Fazlası var, eksiği yok. Filmin senaristleri yine aynı isimler ve filmin yönetmeni de yine Todd Philips.

Film çok güzel. En az ikincisi kadar. Ama reytingleri ilk film kadar yüksek değil. Çünkü bu film, neredeyse ilk filmin kopyası. Her zamanki benzetmemi yapayım: Aynı yemekten ikinci tabak yemek gibi.

Ama izleyin. Hele ilk filmi beğendiyseniz, mutlaka bunu da izleyin. En az onun kadar keyif alacağınıza eminim.

Hayata İyi Seyirler...

Hiç yorum yok: