6 Ocak 2013 Pazar

"Seçkin Tetikçiler" Kimi Öldürürler???

Farkettim de ne kadar çok Jason Stathom filmi izliyorum. Ama n'apayım? Ben hep aksiyon izliyorum, en iyi aksiyon filmlerinde de Jason Stathom oynuyor. (Tabi bir aksiyon ne kadar iyi olabilirse:)) İşte o filmlerden biri daha.
2011 yapımı "Seçkin Tetikçiler" (Killer Elite) filmine bir bakalım. Danny (Jason Stathom) eski bir askeri harekat ajanıdır. Son derece zeki ve çevik biridir. Ancak bu işlerden kurtulamamış olan, zaten kurtulmak da istemeyen eski hocası Hunter (Robert De Niro) başını Arap emirleriyle belaya sokar. Vefalı Danny, önce Hunter'ı emirlerin elinden kurtarır. Sonra da peşlerindeki gizli bir askeri örgütün lideri olan Spike'ı (Clive Owen) atlatmaya çalışır. Ortam resmen kurtlar sofrasına dönmüştür. Bu işe bulaşanların hepsi hem avdır, hem avcıdır.

Karmakarışık bir film. Çok iyi takip etmek gerekiyor. Yaşanmış bir hikaye olması da çok enteresan. Bu ilginç hikaye, aynı zamanda Ranulph Fienne tarafından romana da uyarlanmış. Fena bir film değil. Oyuncu kadrosu çok güçlü. Ama usta oyuncu Robert De Niro'nun eline makinalı tüfekleri hiç yakıştıramadığımı söylemek zorundayım.

İzleyin, kafanız karışsın.

Hayata İyi Seyirler...

Hiç yorum yok: