16 Şubat 2013 Cumartesi

"Dicky Roberts" Yeniden Şöhret Olabilecek Mi???

Çocuk yıldızların ortadan kaybolduktan sonra nerelere gittiklerini hep merak etmişimdir. Siz de merak ediyorsanız, alın size ip uçları bulabileceğiniz bir film.

2003 yapımı “Dicky Roberts: Eski Çocuk Yıldız” (Dicky Roberts: Former Child Star) filmine bir bakalım. Dicky Roberts, çocukluğunu diğer çocuklardan farklı yaşamış tuhaf bir adamdır. Çünkü Dicky çocukken, çok ünlü bir dizinin yıldızı olarak büyümüştür. O zamanlar Dicky'nin hayatı gazeteciler, limuzinler, hizmetçiler, vb şeylerle kuşatılmış olarak devam etmiştir. Ancak ne zaman ki dizinin reytingleri düşmüş ve dizi gösterimden kalkmıştır, işte o zaman Dicky'nin hayatı tepe taklak aşağıya inmeye başlamıştır. Annesi Dicky'yi terkeder, gazetecilerden ve paradan eser kalmaz, Dicky sıradan bir adam oluverir. Ama Dicky bunu kaldıramaz.Yıllar yılları kovalar, Dicky yetişkin bir adam olur. Özlediği tek şey sürekli patlayan flashlardır çünkü tekrar şöhret olursa annesinin geri geleceğine inanmaktadır. Bu yüzden duyduğu tüm deneme çekimlerine katılır, tüm bağlantılarını zorlar, ama ciddi bir proje yakalayamaz. Ta ki o güne kadar. O gün, menajeri zar zor bir proje yakalar. Projede rol alacak olan Dicky'nin yapması gereken şey, sıradan bir aileyi gözlemlemesi olacaktır. Bunun içinse Birkaç aylığına iki çocuklu bir ailenin yanına taşınır ve macera başlar.

Film komedi türünde. Hatta çocukça bir komedi. Hatta neredeyse bir çocuk filmi. Hatta çok kolay ve sıradan bir film. Filmin başrol oyucusu olan David Spade'in aynı zamanda filmin yazar kadrosunda olduğunu da belirtmek isterim.

İlkokul çağındaki çocuklarınızı oyalamak ve bu sırada misafirlerinizle oturmak istiyorsanız, bu filmi bir yerlerden bulun derim.

Hayata İyi Seyirler...

Hiç yorum yok: