28 Mart 2013 Perşembe

Frank Nasıl "Ağır Abi" Olacak???

Hollywood'da şu Vietnam gazilerinin her biri için bir film çekildi her halde. Toplamda kaç tane gazi varsa o kadar da film var. İşte onlardan biri daha.

2012 Yapımı "Bad Ass" (Ağır Abi) adlı filme bir bakalım. Frank 50 yaşlarında bir Vietnam gazisidir. Bekardır, berduştur, yalnızdır, hayatını sosisli sandwiç satarak geçirmiş ve dışlanmış biridir. Frank bir gün halk otobüsünde yolculuk ederken iki dazlak genç ihtiyar bir adama sataşmaya başlayınca bizim Frank kendini tutamaz ve gençlerin ikisini de bi temiz döver. Bu olayı cep telefonuyla görüntüleyen diğer yolcuların, bu videoyu youtube'ta yayınlaması Frank'ın hayatını birden bire değiştiriverir. Bütün şehir Frank'i tanımaya başlamış, onunla tokalaşmak için kuyruğa girmeye başlamıştır. Artık toplumdan dışlanmayan Frank, şehrin "Ağır Abi"si olmuştur. Peki adamımız bu lakabın hakkını nasıl mı verecektir? Masumları kötülerden korumaya başlayarak.

Filmin senaristi ve yönetmeni Craig Moss. Başrol oyuncusu ise eski Meksika filmlerinden tanıdığımız Danny Trejo.

"Yeşil Yaban Arısı" (Green Hornet) ve "Gran Torino" karışımı bir film, ama o iki film kadar güzel değil. Basit ama sürükleyici bir konusu var. Tavsiye edebileceğim bir film değil ama denk gelirseniz de izleyin.

Hayata İyi Seyirler...

Hiç yorum yok: