1 Mayıs 2013 Çarşamba

Bir "Suikastçi" Filmi Daha ???

Bizim yerli çevirmenler tüm filmlerin adına "Suikastçi" diyor. Alakası olsun olmasın. Bu yüzden Google'da "Suikastçi Film" gibi bir şey yazsanız 70 çeşit film ve dizi çıkıyor karşınıza. Artık buna bir dur deseler iyi olacak.

İşte Türkiye'de o adla vizyona girmiş bir film daha. 2007 yapımı "Suikastçi" (War) filmine bir bakalım. Ajan Chang ve Ajan Crawford (Jason Statham) iki ortak ve iki iyi arkadaş olarak görev yapan FBI çalışanlarıdırlar. İkisi Çin mafyasının peşini kovalamaktadırlar. Chang, mafyanın ani bir baskını sonucu karısı ve kızıyla birlikte öldürülür. Katil ise estetik operasyonla yüzünü değiştirip elini kolunu sallayarak ortalıkta dolaşmaya devam eder. Ajan Crawford, ortağının öldürülmesini hazmedemez ve üç yıl boyunca katili arar. Crawford, bir taraftan ameliyatı yapan cerrahı tespit etmeye çalışırken diğer taraftan yakaladığı her kiralık katilin gözlerinden katili teşhis etmeye çalışır. Crawford nihayet katili bulur. Ancak katili yakalamak hiç de kolay olmayacaktır. Zira katil mafyanın en azılı tetikçisi olan Rogue'dur (Jet Li)

Film bu kadarla da bitmiyor. Son 10 dakikasına kadar sıradan bir aksiyon olan film, son 10 dakikada reytingini bir kaç puan yükseltiyor. Çok mükemmel bir film olduğunu söyleyemeyeceğim ama izlenmeyecek gibi de değil. Sadece bir kez izlemeniz yeterli. Çevirip çevirip bir daha izlenecek film değil.

Vaktiniz varsa izleyin. Keyif alırsınız.

Hayata İyi Seyirler...

Hiç yorum yok: