30 Mayıs 2013 Perşembe

"Çılgın Hırsız" Neyi Çalacak???

Bir şey çalacak olsanız ne çalarsınız? Aklınıza gelen en uçuk şey ne? Ev mi? Banka mı? Tarihi eser mi? Şimdi bahsedeceğim filmdeki komik kötü adam, kimsenin aklına gelmeyecek bir şeyi çalmaya kalkışıyor. Gelin filmimize bir bakalım.

2010 yapımı animasyonumuzun adı "Çılgın Hırsız" (Despicable Me). Gru, dünyanın en büyük hırsızı olmaya çalışan hırslı ve kötü kalpli bir adamdır. Bankadan çektiği kredilerle kendine küçük çaplı bir suç imparatorluğu kurmuş, ama yine de henüz kendini gerçekleştirememiştir. Ancak tüm dünyayı sarsan bir haber, Gru'yu da sarsmıştır. Zira Mısır Piramitleri çalınmıştır ve hırsızın kimliği belirsizdir. Bunu duyan hırsızımız, daha da hırslanır. Derhal ekibini toplayıp olağanüstü hal ilan eder ve yeni planını açıklar: Hedef, Ay'ı çalmaktır.

Film diğer tüm animasyonlar gibi çok güzel. Ama anlamadığım bir şekilde reytingleri diğer animasyonlardan daha yüksek. (Ama aslında diğer animasyonlardan pek de bir farkı yok.)

Filmi izleyin. Bir fark görürseniz bana da söyleyin.

Hayata İyi Seyirler...

P.S. Meraklısına duyurulur. 2013 Aralık ayında "Çılgın Hırsız 2" gösterime girecek. Doya doya izleyin. 

1 yorum:

Unknown dedi ki...

Selamlar Yasemin Hocam,
Ben Ahmet Sait Hasırcı, fen lisesindeki ilk öğrencilerinizden... Sayfanızı ilgiyle takip ediyorum hatta elime bir film geçerse önce Yasemin hocam ne demiş diye blogunuza bakıyorum. Sağlık ve mutlulukla kalın.. iyi günler