25 Mayıs 2013 Cumartesi

"Otel Transilvanya" Bir Vampir Çizgi Filmiiiiiii !!!

Bugün oğlumla üst üste beş kez izlediğim ve hiç sıkılmadığım bir animasyondan bahsetmek istiyorum size.

İşteee 2012 yapımı "Hotel Transylvania" (Otel Transilvanya). Dracula, karısını genç yaşta kaybetmiş ve bebek yaştaki kızıyla yapayalnız ortada kalmıştır. Biricik kızını insanların, canavarlara karşı takındıkları zalimce tutumdan korumak içinse devasa bir otel yaptırmış ve kızını orada büyütmüştür. Hem de kızını dış dünyadan tamamen ama tamamen uzak tutarak. 
Dracula'nın kızı Mavis artık genç bir kız olmuştur. Hem de tam 118 yaşında genç bir kız. Dracula, her yıl olduğu gibi o yıl da kızının doğum günü partisi için tüm eş, dost ve akrabaların katılacağı bir parti organize etmiştir. Ancak partiye çok sürpriz biri dahil olur. Johathan adlı genç bir insan. Dracula, otelin lobisindeki insanı görünce şok geçirir, ne yapacağını bilemez. Sonra türlü türlü yollarla onu otelden atmaya çalışır. John ise, başta o otelin bir canavar oteli olduğunu anlamaz. Anladığında ise geri dönmek için artık her şey çok geç olmuş olur.

Film çok güzel. Konusu basit ve anlaşılır. Esprileri ise çok ince ve zekice. Mutlaka izlemenizi tavsiye ediyorum. Pişman olmazsınız.

Hayata İyi Seyirler...

Hiç yorum yok: