19 Mayıs 2013 Pazar

"Parker" 200.000 Dolar'ını Alabilecek Mi???

Jason Statham, "iyi kalpli kötü adam" rolünü oynadığı filmlere bir tane daha eklemiş. (Biliyorsunuz ki beyefendi Transporter'da da, Killer Elite'te de, The Expandables'ta da, Crank'te de, 13'te de, Snatch'te de, vb. aynı rolü oynamıştı:)))

2013 yapımı Parker'a bir bakalım. Parker (Jason Statham), beş kişilik bir çeteyle büyük bir soygun planlar ve uygulamaya koyar. Soygun, plandaki bazı sorunlara rağmen başarıyla tamamlanır. Ancak çetenin lideri Parker'a düşen payı vermek istemez ve yarı yolda Parker'ı vurup şarampole yuvarlar. Oradan geçmekte olan köylü bir aile Parker'ın durumunu farkeder ve yaralı adamı hastaneye kaldırır. Böylece Parker hayatta kalmayı başarır. Şimdi işler değişmiştir. Zira Parker, prensip sahibi bir adamdır ve parasını o hıyarlara bırakacak değildir. Parker, çetenin sıradaki planını bilmektedir. Çete, Florida West Palm Beach'teki en zengin ailenin mücevherlerini çalacaktır. Parker derhal bir plan yapar ve kimlik değiştirerek adamların peşine düşer. Ona bu konuda yardım edecek en önemli kişi ise tesadüfen tanışmış olduğu umutsuz emlakçı kadın Leslie (Jennifer Lopez) olacaktır.

Film aslen bir roman uyarlaması. Aynı zamanda tam bir Statham klasiği. (Sadece diğerlerinden bir tık daha kalitesiz). Beyefendiyi ve filmlerini seviyorsanız, bunu da beğenirsiniz.

Hayata İyi Seyirler...

Hiç yorum yok: