28 Haziran 2013 Cuma

"Alacakaranlık Efsanesi: Tutulma" Serinin 3. Filmi

Yaz tatili girince benim şu liseli bebelerin hayranı oldukları şu filmlere bir göz atayım dedim. Ve elbette ki Alacakaranlık Serisiyle işe başladım. Aslında serinin tüm filmlerini bir günde izleyip bitirdim. Ancak spoiler vermek istemediğim için hepsini bir yazıda yazmayacağım.

İşte size beş filmlik Alacakaranlık Efsanesinin 3. filmi. 2010 yapımı "Alacakaranlık Efsanesi: Tutulma" (Twilight Saga: Eclipse)'te hikaye kaldığı yerden devam ediyor. Hikayeye göre Bella hala eski düşman vampir Victoria'nın tehdidi altındadır. Onu korumaksa elbette ki biricik aşkı Edward'a ve onun kendisi gibi vampir olan akrabaları Cullen'lara düşmüştür. Ancak Cullen'ların gücü Victoria'yı bastırmakta yetersiz kalınca vampir ailesine en büyük destek Jacob'dan gelir. Jacob ve onun kurt adam kabilesi, Bella'nın hatırı için ezeli düşmanlarıyla işbirliği yapmak zorunda kalırlar.  

Seride Bella'yı Kristen Stewart canlandırıyor. Romantik vampiri ise Robert Pattinson. Tabi serinin devamına damgasını vuracak olan Jacob'ı canlandıran Taylor Lautner'i de unutmayalım. Filmlerin daha doğrusu romanların yazarı Stephenie Meyer. Serinin bu filminin yönetmeni ise David Slade.

İlk iki filmde olduğu gibi, bu film de son derece bayık. Bizim yerli diziler gibi. Bir cümle, 3 dakika bakışma. Gereksiz iletişimsizlikler, gereksiz kıskançlıklar ve gereksiz kırgınlıklar. Bitmek bilmiyor. Ama bunların, ergenlerin beğenisini topladığına hiç şüphe yok.

İçinizin bayılmasını istiyorsanız, bunu da izleyin.


Hayata İyi Seyirler...

P.S. Zoru atlattınız. Bu filmi de izlemeye tahammül edebildiyseniz, 4. ve 5. filmler daha güzel, (çünkü o ikisinin yönetmeni başka.), onları daha çok beğenebilirsiniz.

Hiç yorum yok: