14 Haziran 2013 Cuma

Robert Downey Jr "Çılgın Aşık"la Karşınızda....

Şu Robert Downey Jr'ı keşfeden adam her kimse onu yürekten tebrik etmek istiyorum. Beyefendinin o en toy, o en "çikin" halini görüp de "bu adamdan büyük bir jön olur" demek her babayiğitin harcı değil. Pes diyorum, başka bir şey demiyorum.

Şimdi de buraya nereden geldik, onu anlatayım. Dün TV'de beyefendinin 1994 yapımı "Çılgın Aşık" (Only You) adlı romantik komedi türündeki filmine rast geldim. Size filmden bahsedeyim. Faith, 9 yaşındayken erkek kardeşiyle birlikte ruh çağırır ve -her genç kızın yapacağı gibi- gelecekte kiminle evleneceğini sorar. Cadı tahtasında çıkan isim "D-A-M-O-N  B-R-A-D-L-E-Y"dir. Romantik bir kişiliğe sahip olan Faith, 14 yıl boyunca Damon Bradley denen adamı bekler. Ancak Damon'ı bulamayacağını anlayınca kendisine evlenme teklif etmiş olan bir adamın teklifini kabul eder. Düğün hazırlıkları aşağı yukarı tamamdır, düğüne sadece 9 gün kalmıştır. Fakat hiç beklenmedik bir anda müstakbel eşine gelen bir telefonu yanıtlayan Faith, hayatının sürpriziyle karşılaşır. Zira arayan kişi Damon Bradley'dir.

Filmde Faith'i canlandıran isim Marisa Tomei. Damon Bradley ise tam bir muamma. Ama jönümüz Robert Downey Jr. Film, her romantik komedide olduğu gibi komedisiz komedi. Yani komik değil. Belki eğlenceli, ama o kadar. Tek güzel yanı; 5 dakikada bir bir sürprizle karşılaşıyorsunuz. Tabi bir de şimdinin o karizmatik Demir Adam'ının o haliyle başrol oynuyor olması.

Eski ve demode bir film. Yine de Robert Downey Jr. hayranıysanız belki izlemek istersiniz.

Hayata İyi Seyirler...

Hiç yorum yok: