25 Haziran 2013 Salı

"Üç Kafadarlar" ve Onların Komik Hikayeleri...

Yaz tatilinin bu ilk günlerinde çoluk çocuk izlenecek muhteşem bir film yakaladım. Üstelik bu film, sessiz sinema döneminde yıllarca sürmüş bir komedi dizisinden uyarlama. Dostluk ve vefa borcu adına muhteşem bir hikaye...

2012 yapımı "Üç Kafadarlar" (Bazı yerlerde "Üç Ahbap Çavuş" olarak da geçiyor) adlı filme bir bakalım. Moe, Larry ve Curly, daha bebekken yetimhaneye bırakılmışlardır ve ömürleri o yetimhanede geçmiştir. Bu üç kafadarın sakarlıkları ve şapşallıkları, o iyi kalpli rahibelere bile yaka silktirmiştir. Ayrıca büyük -bir kaç gönüllü aile tarafından girişimde bulunulduysa da- bu üç kafadarı kimse evlatlık almak istememiştir. Neticede üç kafadar kocaman delikanlı adamlar olmalarına rağmen hala yetimhanede yaşamaya devam etmektedirler. Ancak bir gün yetimhane olarak çok kötü bir haber alırlar. Yetimhane, ekonomik sıkıntılar sebebiyle kapatılacaktır. Bir ay içinde 750.000 Dolar bulunmazsa bir sürü yetim, sokakta kalacaktır. Fırsat bu fırsattır. Şimdi Larry, Curly ve Moe için yetimhaneye olan minnet borcunu ödeme zamanı gelmiştir. Peki bu üç ahbap çavuş parayı bulabilecekler midir?

Filmin yapımcısı Bobby Farrelly'yi "Me, Myself and Irene" ve "Salak İle Avanak"tan tanıyoruz. Ne kadar eğlenceli ve komik olduğunu size anlatamam. Reytinglerinin çok düşük olması ise sizi yanıltmasın. Bazen reytinglere güven olmayabiliyor.

Ben çok beğendim. Çocuklarımsa bayıldı. Siz de izleyin, siz de eğlenin.

Hayata İyi Seyirler...

Hiç yorum yok: