23 Temmuz 2013 Salı

Filmlere Gel!!! "Star Wars 7-8-9; Batman-Superman; The Hobbit 3; X-Men 4"

Mısır'daki sağır sultan bile duydu şimdi yazacağım şeyleri ama yazmazsam çatlarım. Benim derdim zaten bilgi vermek değil, konudan bahsetmek. Hani aşıklar hep aşkını konuşmak ister ya, onun gibi:)

Zaman su gibi akıp geçsin, sağ salim 2014'e ve sonra da 2015'e çıkalım istiyorum. Çünkü gidilmesi garanti (inşallah tabi) tam 4 film var. Üstelik aşklarım diyebileceğim 4 film.

Anlayan anladı. Yine de bakalım hangileriymiş.


1) STAR WARS EPISODE 7-8-9
Yıllar önce bir blokta şöyle bir soru sorulmuştu: "Sizce Star Wars' un sonu nasıl bitmeliydi?". Eşimle birlikte cevapları okuduk ve en çok komiğimize giden cevap şu olmuştu: "Bence Star Wars 7-8-9 çekilsin." Epeyce güldük ve dedik ki "Adam hikayeye doyamamış." Adamcağız haklı, doyulacak gibi değil ki. Neyse sonuçta o adamcağız duayı etti; biz Star Wars severler de amin dedik ve görünüşe göre dualarımız kabul oldu.


Üçüncü serinin ilk filmi 2005'te gösterime girecek. Gerorge Lucas'ın yaptığı açıklamaya göre bu filmler en süperleri olacakmış. 7. filmin senaryosu çoktan hazır olduğu için anlaşmalar hemen yapılmış ve filmin startı hemen verilmiş. Bu yüzden 7. film 2005'te hazır olacakmış ama 8 ve 9 için fazladan bir sene daha bekleyecekmişiz.

Ben senaryoyu okudum. Ama spoiler vermemek için bahsetmeyeceğim. Merak ediyorsanız ve İngilizcenize güveniyorsanız şu siteden bakabilirsiniz. http://supershadow.com/starwars/episode7/plot.html



2) BATMAN / SUPERMAN
Warner Bros. 2015'te biz sinema severlere bir güzellik yapacağını açıkladı ve DC Comics'in en ünlü iki süper kahramanını bir araya getirecek bir film yapacağını söyledi. Tahmin ettiğiniz gibi süper kahraman olgusunu yeniden şekillendiren yeni nesil çizgi romanlar yapımcıların gözünü açtı ve süper kahraman filmleri ardı ardına sıralanmaya başladı. Sonra da Batman oldu Kara Şövalye; Superman oldu Çelik Adam:) Şimdi de ikisi bir araya gelecek. Bakalım o zaman adı ne olacak.


Gelelim filmin künyesine. Annesinin karnından Superman'i oynamak için doğmuş olan Henry Cavill yine rolünü koruyacak. Ama eğer yapımcılar kesenin ağzını açmazsa annesinin karnından Dark Knight olmak için doğmuş Christian Bale filmde oynayamayacak. İnşallah Warner Bros başladığı işi yarım yamalak yapmaz ve biricik Christian'cığımızı bizim elimizden almaz.

Diğer taraftan yapımcılar nihayet Justice League'i de oluşturmayı akıl etti. Biliyorsunuz Marvel'in her bir süper kahramanı için tek tek film çekilmişti. Demir Adam, Hulk, Captain America, Thor; hepsinin hikayelerini bir bir izledik önce. Sonra da Avengers'la hepsi bir araya geldi ve o muhteşem film ortaya çıktı. Defalarca izledik de yine de seyrine doyamadık, değil mi yani?

İşte aynı taktik şimdi de DC Comics'in süper kahramanları için geçerli olacakmış. Batman'leri izledik, Superman'i de izledik. Şimdi bir de 2017'ye kadar Flash'ı çekeceklermiş. Sonra da Justice League'i çekeceklermiş.

Ama tabi onlara daha var. Kısacası şimdi bizim için önemli olan Superman / Batman.

Bekleyeceğiz artık:)



3) THE HOBBIT 3
Serinin finali aslında 2014'te. Ama Aralık ayının ortasından itibaren gösterime gireceği için çoğu sinema sever filmi 2015'te izleme fırsatı bulabilecek. O yüzden bu filmi de 2015'in garanti izlenecekler listesine dahil edeyim dedim.


Bu film elbette ki çoktan hazır. Ama malum. Daha bu kış ikincisini izleyeceğiz. Sonraki kış da kısmetse üçüncüsünü.



4) X-MEN
Yukarıdaki filmleri seviyorsanız, X-Men'den bir haber yok mu acaba diye sorduğunuza eminim. X-Men'lerin en çok ses getiren süper kahramanı Wolverine için yeni bir filmin çekildiğini zaten biliyorsunuzdur herhalde. O konuya hiç girmeyeceğim.


X-Men'den de bir haber var, hadi onu da söyleyeyim. Serinin yeni filmi 2014'te gösterime girecekmiş. Wolverine, hem insan ırkını hem de mutantları tehdit eden korkunç bir düşmanı etkisiz hale getirmek için geçmişe gönderilecekmiş.

Söylemeden geçemeyeceğim.. Hugh Jackman da anneciğinin karnından Wolverine olmak için doğmuş.



Eveeet sinema severler ve özellikle de süper kahraman severler!!! Gördüğünüz gibi önümüzdeki yıllarda çok güzel filmler bizleri bekliyor olacak.

Daha o zamana çok var diyorsanız, zaman su gibi akıp gider diyorum.

Hayata İyi Seyirler...

Hiç yorum yok: