27 Ekim 2013 Pazar

"RoboCop" Geliyoooor!!!

Ben 81'liyim. Benim jenerasyon çok iyi bilir Robocop'u. Ufffff, nasıl karizmadır, nasıl korkusuzdur... Öyle böyle değildir. E tabi hazır bu kadar güçlü bir karakter ve elde de bu kadar güçlü teknoloji varken yararlanmamak olmaz değil mi? Yapımcılar da böyle düşünmüş ve 1987 yapımı karakteri yeniden canlandırmaya karar vermişler.

Filmde Alex Murphy'yi Joel Kinnaman canlandırıyor. Genç oyuncuyu -ismini ezbere bilmesek de-pek çok filmden tanıyoruz. Ama beyefendi -umarım ki- bu filmden sonra ismini de hafızalarımıza kazıyacak.
 
2014'te gösterime girecek olan RoboCop, muhtemelen belli bir sahneye kadar '87 yapımı filme çok yakın bir senaryoyla devam edecek. Hani şu mutlu aile babası ve aynı zamanda cesur bir polis olan Alex Murphy'nin bir operasyonda ağır yaralanması; arkasından yarı insan yarı robot bir polise dönüştürülmesinin hikayesi. Diğer taraftan hikayenin nasıl devam edeceği meçhul.

Reprodüksiyon olayı zordur. Çünkü istesek de istemesek de kıyaslama yapacağız. Bu iş Total Recall'larda da böyle oldu; Don'larda da böyle oldu; Örümcek Adam'larda da böyle oldu... Liste uzayabilir tabi ki.
 
Filmi bir izleyelim, sonra da yorumlarımızı yazarız. O yüzden şimdilik bu konuyu burada kapatıyoruz. Sonra görüşmek üzere...

Hayata İyi Seyirler...

Hiç yorum yok: