15 Aralık 2013 Pazar

"Bu Nasıl Aile!" İpsiz, Sapsız, Sapık, Komedi...

Bir komedi filminin reytinginin yüksek olması gerçekten çok zor. Hatta, neden bilmem, içinde sapık cinsel ögeler olmadığı sürece neredeyse imkansız gibi. İşte reytinglerini bu sayede uçurmuş bir film izledim dün. Size ondan bahsedeyim.

2013 yapımı "Bu Nasıl Aile!" (We're the Millers!) adlı film komedi türünde. Hikayeye göre David, bir torbacıdır. (Minik çaplı bir uyuşturucu satıcısı yani.) David'in çevresi geniş, insan ilişkileri de oldukça iyidir. Mesela yan komşusunun toy çocuğu Kenny'ye bir nevi abilik etmektedir. Mesela üst komşusu olan striptizci komşusu Rose'dan hoşlanmaktadır ama kız David'e hiç yüz vermemektedir, o ayrı mesele. Ve mesela mahallenin asi kızı Casey'i yan kesicilerden kurtarmaya çalışırken soyulmuştur falan. İşte bu soyulma esnasında David, hem parasını hem de tüm sermayesini kaybedince, kendisine gelen çok çok riskli bir işi kabul etmek zorunda kalır. Peki bu iş ne midir? Meksika'dan Amerika'ya bir karavan içinde 2 ton uyuşturucu sokmak. David bu işi tek başına yapamayacağını çok iyi bilmektedir. Bu sebeple Rose'u, Kenny'yi ve Casey'i bir şekilde ikna edip Miller ailesini oluşturur. Ve böylece o komik macera başlar...

Filmde David'i Jason Sudeikis oynuyor. Striptizci Rose'u ise Jennifer Aniston canlandırıyor. 

Filmle ilgili yorumlarımı aslında başta yapmıştım. Ama bir kez daha tekrar edeyim. Film komik. Gerçekten. Sadece rahatsız edici derecede sapık. Tıpkı "Harold and Kumar" gibi. Tıpkı "Ah Mary Vah Mary" gibi. Yani eğer o filmleri sevdiyseniz, bunu da seversiniz.

Hayata İyi Seyirler... 

Hiç yorum yok: