27 Temmuz 2014 Pazar

"Büyük Kumar" Tatilde Aksiyon Arayanlara...

Justin Timberlake çok şeker bir adam. Müzik yaptığında devleşiyor. Ama her nedense film yaptığında dipleri görüyor. "Zamana Karşı" (In Time) adlı muhteşem filmde bile parlayamamış olması büyük talihsizlik - ki bunu daha önce söylemiştim, bence büyük oranda pazarlama hatası. İşte size beyefendinin güme gitmiş bir filmi daha.

Özet
2013 yapımı "Runner Runner" (Büyük Kumar) adlı film bir suç filmi. Hikayeye göre Richie tıpkı babası gibi usta bir pokercidir. Aynı zamanda bir üniversite öğrencisidir. Ancak Richie için üniversitede işler pek yolunda gitmez ve Richie üniversite harcını ödeyemezse üniversiteden atılma riskiyle karşı karşıya kalır. Bu sebeple son birikimiyle poker oynamaya karar verir. Hemen internete girer, sanal bir masaya oturur, parasının hepsini riske eder ve 5 dakika içinde tamamını kaybeder. Ancak bu kayıp ona hiç normal görünmemektedir zira Richie dolandırıldığını fark etmiştir. O paraya her şeyden çok ihtiyacı olan Richie, bu olayı çözmek zorundadır.

Künye
Filmde Richie'yi Justin oynuyor. Justin'i severim ama üniversite öğrencisi için biraz yaşlı kaldığını kabul etmek zorundayız. İnternet sitesinin sahibini ise Ben Affleck oynuyor. Dümdüz ve bu yüzden de zor bir karakter diye tanımlanabilecek türden bir rol.

Yorum
Aslında film, kumar filmi gibi görünen bir mafya filmi. Karmakarışık ilişkilerin ve kandırılmış insanların filmi. İmdb puanları düşük, ama bence oradaki reytinginden bir tık daha fazlasını hak edecek bir film. Sadece biraz Hollywood zırvalıkları var, o kadar.

Filmsiz kalırsanız (benim gibi) izleyebilirsiniz. Ama ille de kumar filmi diyorsanız playliste eklemenizde bir sakınca yok.

Hayata İyi Seyirler...

Hiç yorum yok: