14 Ağustos 2015 Cuma

"Öteki Kadın" Öteki Kadınken Öteki Kadın Olmak...

Sabahın köründe çocuklar tarafından uyandırılınca ne yapacağınızı şaşırırsınız ya... Hani bir süre kendinize gelemezsiniz; kumanda elinizde zaping yaparsınız.Yine olmaz; o an size ait olmayan vücudunuzla biraz iş güç yaparsınız. Yine olmaz; ne yediğinizi bilmeden kahvaltı yaparsınız. Yine olmaz; bir film ya da bir dizi açarsınız. Film bitince akşam oldu sanırsınız ama saate bir bakarsınız; saat daha 12.00 bile olmamıştır. Oysa ki konu komşu daha yeni uyanmıştır. Balkona çıkıp gerinenler; çay suyunu koymaya başlayanlar; sucuklu yumurta kokuları... Heeeyy hey!!!

İşte öyle bir günde bir filme sarıldım. Size filmden bahsedeyim.

Özet
2014 yapımı "Öteki Kadın" (The Other Woman) adlı film romantik komedi türünde. Hikayeye göre Carly, 40'lı yaşlarında başarılı bir iş kadınıdır. Güzel bir evi, kız gibi bir arabası, havalı giysileri, çekici bir tarzı ve tıpkı kendisi bir sevgilisi vardır. Ancak Carly'nin havası, sevgilisinin evli olduğunu öğrenmesiyle bozulur. Hele bir de adamın şirin karısı Carly'yi düşman değil; dost gibi görünce işin boyutu değişir. Hele bir de alçak adamın başka bir sevgilisinin daha olduğu ortaya çıkınca bu kez Carly de adamın karısını dost olarak görmeye başlar. Öf! Ne anlattım be :)))

Künye
Filmde oyuncu çok da tek bir yıldız oyuncu var. Carly'yi oynayan Cameron Diaz.

Yorum
Vallahi işte bir romantik komedi ne kadar güzel olursa o kadar güzel. ne daha az; ne de daha fazla. O tarzları seviyorsanız; izleyin. En azından sonunda sürpriz bir şey çıkıyor; o kısmı hoşunuza gidebilir.

Hayata İyi Seyirler...

Hiç yorum yok: