19 Şubat 2016 Cuma

"Başımıza Gelenler" Biri Size Çocuk Miras Bırakırsa...

Yarıyıl tatilinin ikinci haftası ful film izleyerek geçti. O kadar çok film izledim ki imdb puanı 7.0'nin üstünde olup da izlemediğim film kalmadı neredeyse. Şimdi size o filmlerden bahsedeceğim. İlk olarak çerez bir film ile başlayalım.

Özet
2010 yapımı “Life As We Know It” (Başımıza Gelenler) adlı film romantik komedi türünde. Hikayeye göre Holly pastacıdır. Orta yaşa merdiven dayamıştır ama hala bekardır. Titiz, pimpirikli ve kontrol manyağı kadın... Eric ise bir spor kanalında yardımcı yönetmen olarak çalışmaktadır ve kişilik olarak Holly'nin tam tersidir. Vurdum duymaz, gamsız ve kalender adam... Holly ve Eric birbirlerinden nefret eden iki kişidir. Tek ortak noktaları Peter ve Alison Novak çiftidir. Evli ve çocuklu bir çift... Bir gün Novak çifti elim bir trafik kazası sonucu aniden hayatlarını kaybederler. Geride ise çok ilginç bir vasiyetname bırakmışlardır. Bir miras... Buna göre Novak çiftinin aylık bebekleri Sophie Holly ve Eric'e kalmıştır. Holly ve Eric evli bile olmamalarına rağmen bir anda çocuk sahibi oluverirler. İkisinin de hayatlarının darmadağın olduğu an, işte o andır.

Künye
Filmde Holly'yi Katherine Marie Heigl oynuyor. Eric'i ise Josh Duhamel canlandırıyor.

Yorum
Film gerçek hayatta çok istisna sayılabilecek bir olaydan yola çıkılarak çekilmiş. Ama filmin devamı ve sonu, tipik bir romantik komedi. Anladınız siz onu :)))


Hayata İyi Seyirler...

Hiç yorum yok: