30 Mart 2016 Çarşamba

"Ip Man 3" Devam Filmi...

Dövüş filmi severler olarak Ip Man 1'i görünce deliye dönmüştük. Sonra ikinci film geldi ve aynı hisler devam etti. Bir ara araya lüzumsuz bir devam filmi girdi. O filmden iş çıkmayınca sahici bir film çekildi. Hadi bir bakalım...

Özet
2015 yapımı “Ip Man 3” aksiyon türünde. Hikayeye göre Çin'i bu kez Amerikalılar ele geçirmiştir. Amerikalılar pis işlerini kullanmak için çok sayıda Çinliyi de kandırmıştır. Bu Çinliler çeteler kurmuş ve halka eziyet etmeye başlamıştır. İşte bu çetelerden biri, bir özel okulun arsasına göz koyar ve okulun sahibine saldırır. Hatta bir de okuldan çocuk kaçırırlar. Ancak malum çete bu kez sert kayaya çatmıştır Zira Ip Man'ın oğlu da bu okula gitmektedir ve kaçırılan çocuklardan biri Ip Man'ın çocuğudur.

Künye
Filmde Ip Man'ı yine Donnie Yen canlandırıyor. Diğer ekip de hala aynı. Diğer taraftan sürpriz bir isim de var. Amerikalı çete liderini Mike Tyson oynuyor.

Yorum
Film bana ilk ikisi gibi tat vermedi.

Filmde bazı mantık hataları da var. Örnek vereyim, mafya bile çocuk kaçırmaz. Çocuk kaçırsa bile çetenin diğer üyeleri bu duruma sahiplenmez. Sonuçta her işin bir raconu var :)))

Dövüş sahneleri ilk iki filmdeki kadar tatlı değil.

Reytingi yüksek bir film. Ama ben bir daha izlemem. Siz de bir kere izleyin. Sonra da silin.

Hayata İyi Seyirler…

Hayata İyi Seyirler..

Hiç yorum yok: