21 Mart 2016 Pazartesi

İş yerinde kafamın muşmula olduğu bir gün şöyle kolay bir film izleyeyim dedim. Bir komedi açtım ve izledim. Bakın karşıma ne çıktı. SERT OL!!!

Özet
2015 yapımı "Get Hard" (Sert Ol) adlı film komedi türünde. Hikayeye göre James King Horward mezunu milyoner bir iş adamıdır. Hayat King'e güzelken bir gün işler ters döner ve King dolandırıcılıktan 10 yıl ağırlaştırılmış hapis cezasına çarptırılır. Hakim King'e işlerini toparlaması için bir ay süre verir. Salon adamı takılan tırsık King ise bu süreyi "Hapishanede nasıl hayatta kalınır?" dersleri alarak geçirmeye karar verir. Bu dersleri alacağı kişi ise arabasını yıkattığı Darnell olacaktır. King bu iş için Darnell'i seçmiştir çünkü Darnell bir siyahidir ve kesin daha önce hapse girip çıkmıştır :) Darnell hapishane tecrübesi varmış gibi yapıp teklifi kabul eder çünkü fena halde paraya ihtiyacı vardır.

Künye
Filmde King'i Will Farrel ve Darnell'i ise Amerika'nın en komik adamları listesinde baş köşeye oturan Kevin Hart oynuyor. 

Yorum
Film bir komedi filmi için fena sayılmaz. Yalnız pek öyle çoluk çocuk izlenecek bir film değil. Cinsel içerik ve küfür içeriği dozu biraz aşmış. Ama bu içerikler filmin içeriğine uygun. Hapishane eğitimi yani. 

Velhasıl-ı komik bir film. İzleyin; gülün. Tıpkı benim yaptığım gibi.

Hayata İyi Seyirler...

Hiç yorum yok: