26 Ağustos 2016 Cuma

"Benzer Sesler" Eğitici ve Öğretici Bir Film...

Tek film, çift rol. Daha önce de söylemiştim her oyuncunun hayali olduğunu. Bu hayali bir oyuncu daha gerçekleştirmiş. Hadi hayırlı uğurlu olsun.

ÖZET
2014 yapımı "Benzer Sesler" (The Identical) adlı film dramtüründe. Hikayeye göre 1950'lerde fakir bir çiftin ikiz bebekleri olur. Çift mutludur ama bakmakta zorluk çekeceklerinin farkındadır. Bebeklerin babası yan yana iş arar ancak bulamaz. Dua etmek için kiliseye gider ve papazın vaazına tanık olur. Papaz "Veren el alan elden üstündür" demektedir. Daha da önemlisi eşiyle birlikte çocuk sahibi olamadıklarından bahseder. O anda ikizlerin babası papaza güven duyar ve bebeklerin birini onlara verir. Böylece ikizlerin yolları ayrılır. Aradan yıllaaaar geçer. Papazın oğlu kendi halinde bir genç adam olur. Diğeri ise plakları milyonlar satan bir rock yıldızı. İşte papazın oğlunun uyanışı, o plaklardan birini dinlemesiyle başlar. 

the identical the movie ile ilgili görsel sonucu
Ray Liotta Papaz rolünde
KÜNYE
Filmin yardımcı erkek oyuncusu Ray Liotta. Ama bence filmin yıldızı da o. Papazlık rolü beyefendiye çok yakışmış.

YORUM
Film tam bir dram. Film olarak zayıf ögesi çok ama filmden çıkarılacak çok ders var. Kendini gerçekleştirmek ve ne aradığını bilmek konusunda çok iyi bir kıssadan hisse örneği. 

Bir ara yüksek reytingli filmleri bitirirseniz, buna da bir el atın derim.

Hayata İyi Seyirler...

Hiç yorum yok: