6 Kasım 2016 Pazar

"Efsane" Bir Tom Hardy, İki Karakter...

Her zaman söylüyorum. Bir oyuncu için aynı filmde iki ayrı karakteri canlandırması kadar heyecan verici bir film yoktur herhalde. Böyle bir şans herkese nasip olmaz. Tom Hardy bu filmdeki rolleriyle şanslı oyuncular arasında. İzleyelim efendim...

a legend tom hardy ile ilgili görsel sonucuÖZET
2015 yapımı “A Legend” (Efsane) adlı film suç filmi türünde. Olay 1960'ta Londra'da geçmektedir. Hikayeye göre Ronald ve Reginald kardeşler ikiz kardeşlerdir. Her ikisi de yeraltı dünyasının en korkulan iki mafya babası olma yolunda ilerlemektedirler. İşlettikleri gece kulübünü paravan olarak kullanıp arka tarafta para pul tahsilatı yapmaktadırlar. Ronald acımasız ama aklı başında bir adamdır. Reginald ise delinin tekidir. Ronald bir sebeple polise yakalanıp hapse düşünce işler Reginald'a kalır. Ronald bir kaç yıl sonra hapisten çıkar. Ancak onu çok kötü sürprizler beklemektedir. Çünkü o hapisteyken kafadan çatlak Reginal gece kulübünü de işleri de mahvetmiştir. Yeraltı dünyasında işleri düzeltmek ise hiç kolay olmayacaktır.

ronald reginald kray ile ilgili görsel sonucu
Gerçek Ron ve Reggie Kardeşler
KÜNYE
Filmde her iki rolü de Tom Hardy oynuyor. Gerisi teferruat.

YORUM
Filmde Tom Hardy'nin oyunculuğu gayet güzel. Dönem filmi olması sebebiyle ilgi de çekiyor.

Film ağır giden bir suç mafya filmi. Baba filmi gibi yani. Eğer o türden filmleri seviyorsanız; bunu da seversiniz.

Hayata İyi Seyirler...


P.S. Bu filmde de işlendiği üzere mafya babalarının dışarıda şahin, evde güvercin olmaları gerçek mi değil mi; onu da hep merak etmişimdir. Varsa bilen, Allah rızası için söylesin :)))

Hiç yorum yok: