6 Kasım 2016 Pazar

"Leylekler" Hem de Sinemada İzledim...

Haftasonu hava biraz soğuktu, malumunuz. Kapandık eve öğleye kadar. Baktık daha gün uzun ve çocukları evde oyalamak zor. “Haydi o zaman sinemaya gidelim” dedik. Hemen size bahsedeyim efendim.

storks ile ilgili görsel sonucuÖZET
2016 yapımı “Leylekler” (Storks) adlı film animasyon türünde. Hikayeye göre Leylekler yüzyıllar boyunca bebek getirmişlerdir. Ancak bir gün bir kaza sonucu bebeklerden birinin adresi kaybolur ve bebek elde kalıverir. Öksüz bebek 18 yaşına kadar leylekler tarafından büyütülür. Üstelik bu hiç de kolay olmamıştır. Bu sebeple leylekler artık bebek getirmek yerine kargoculuk işine girmişlerdir. Zira bu iş çok daha kolay ve risksizdir. Leylekler bu kargoculuk işinde oldukça iyidir. Özellikle Leylek Junior en başarılı kargocudur ve çok yakında terfi edecektir. Tek yapması gereken; 18 yaşına gelen özsüz Tulip'e kovulduğunu açıklamak olacaktır. Ancak vicdanının sesine yenilen Junior bunu başaramaz ve hayatının hatasını yapmış olur. Acaba Junior'un patron olma hayalleri suya mı düşmüştür???

KÜNYE
Filmde seslendirme yapanlar genellikle ünlü oyuncular tabi. Ama bahsetmeye gerek yok.

YORUM
Film bize hoşça vakit geçirtti. Ama öyle akılda kalıcı ya da bambaşka bir dünyanın kapılarını açan bir film değil. Sıradan bir animasyon işte. İzleyin, izletin. Ama çocuğunuza bebekdünyaya getirmeyle ilgili gerçekleri açıklamayı unutmayın.

Hayata İyi Seyirler...


P.S. Filmdeki kurt sürüsü şahane. Bana kalırsa kurt sürüsünün ayrıca filmi yapılmalı. :)))

Hiç yorum yok: