27 Aralık 2016 Salı

"Kara Deniz" Yine Bir Deniz Macerası...

Jude Law'ı bilirsiniz. Adamı izleyip de sevmeyen yok gibidir. Her sene bir film çeker. Her seferinde bambaşka bir karakteri canlandırır. Ama hiç bir filmde önceki rollerini sergilemez. Asla kendini tekrar etmez. Hatta çoğu filmde Jude Law izlediğinizi farketmezsiniz bile. Çünkü Jude Law o kişiye dönüşür. Hiçbir rol, üstüne yapışmaz sizin anlayacağınız. Bence bu müthiş bir şey.

Beyefendinin bambaşka bir rolde oynadığı bir filme bakıyoruz şimdi.

the black sea the movie ile ilgili görsel sonucuÖZET
2015 yapımı “Karadeniz” (The Black Sea) adlı film bir macera filmi. Hikayeye göre Robinson, sürpriz bir şekilde işten çıkarılmış bir denizaltı kaptanıdır. Oysa ki yıllardır aynı şirket için çalışmıştır ve hatta ailesini bile ihmal etmiştir. Robinson'ın morali çok bozuktur ve paraya da ihtiyacı vardır. Tam da o sıralarda para babası bir patrondan yasadışı bir iş teklifi gelir.:Hayalet bir tayfa ile birlikte yasadışı bir denizaltına binerek Karadeniz'in derin sularına batmış bir Nazi denizaltından Nazi altınlarını çıkarma operasyonu. Kaptan Robinson teklifi derhal kabul eder. Hemen ardından Ruslardan ve Amerikalılardan oluşan mürettebatla birlikte Karadeniz'in soğuk ve sularına doğru yola çıkılır. Peki acaba Nazi altınlarına ulaşılabilecek midir???

KÜNYE
Filmin ağa babası Tabi ki Jude Law. Gerisi teferruat.

YORUM
Film kesinlikle kadınların seveceği bir film değil. Zira empati duyulacak sahne sayısı sadece bir. O da toplam bir dakikalık bi şey.


Daha ilginci erkeklerin seveceği bir film de değil. Mürettebat o kadar gerzek ki adamları evire çevire dövesin gelir. Ama Kaptan Robinson güzel bir karakter. Mükemmel değil ama fena da değil. Pek aklı başında bir kaptan değil.  En azından Jude Law'ın oyunculuğu sayesinde büyümüş bir karakter.

Ha Jude Law için izlenir mi? İzlenir. Tabi yine siz bilirsiniz.


Hayata İyi Seyirler...

P.S. Kolstrofobiler kesinlikle izlemesin!!!

Hiç yorum yok: