21 Kasım 2012 Çarşamba

"Çelik Yumruklar" Öldürür Mü???

Müsrif, savruk, vurdumduymaz ve maceraperest bir babanız olsa (ya da zaten varsa) n'aparsınız? Böyle bir durumda kim olsa çileden çıkar herhalde. İşte zavallı küçük Max'in başında böyle bir bela var.

walt disney plot
Size 2011 yapımı Çelik Yumruklar (Real Steel) filminden bahsetmek istiyorum. Filmimiz şöyle: Eski bir boksör olan Charlie Kenton, hayatını uzaktan kumandalı devasa robot dövüşlerinde müsabakalara katılarak kazanan bir maceraperesttir. Tabi buna kazanmak denirse. Arka arkaya katıldığı yarışlarda robotları hurdaya dönen Charlie'nin tek sorunu da bu değildir. Charlie'nin uçan kuşa borcu vardır. Tüm bunlar yetmiyormuş gibi bir de eski sevgilisi ölür ve geriye ortaokul çağlarındaki Max'i miras olarak bırakır. Ancak oğluyla o güne kadar hiç ilgilenmemiş olan Charlie de, Max'in teyzesinin zengin kocası da küçük Max'i istemeyecektir. Max'in teyzesinin kocası, küçük Max'i Charlie'ye bırakmanın yolunun paradan geçtiğini anlar ve gırtlağına kadar borca batmış olan Charlie, Max'i almayı kabul eder. Charlie ve tıpkı babası gibi bir robot dövüşleri hastası olan Max için, birlikte yaşanacak zorlu bir süreç başlamıştır.

Filmde, Wolverine'den beri hiç bir yere yakıştıramadığım Hugh Jackman'ı ve Charlie'nin kız arkadaşı rolünde de Evangeline Lilly'yi başrollerde izliyoruz.Filmin yönetmeni ise “Pembe Panter” ve “Müzede Bir Gece”nin de yönetmeni olan Shawn Levy.

Filmi izleyin, büyüklerimiz “akıl yaşta değil, baştadır.” derken neyi kastetmiş görün.

Hayata İyi Seyirler...

Hiç yorum yok: