11 Mart 2013 Pazartesi

"Kadın Aklı Erkek Aklı" Nasıl Çalışır???

Romantik komedi "izlemeyeceğim, izlemeyeceğim" diyorum; yine izliyorum, yine izliyorum. Hepsinin mi sonu aynı olur kardeşim. Bir kere de şaşırtsın bir tanesi. Alın size sıradan bir romantik komedi daha.

2009 yapımı "Kadın Aklı Erkek Aklı" (The Ugly Truth) adlı filme bir bakalım. Abby, müzmin bekar bir sabah programı yapımcısıdır. İşinde başarılıdır ama sakarlığı ve dürüstlüğü yüzünden yalnızlığa mahkumdur. Mike ise tam bir aşk doktorudur. Kadınların ve erkeklerin ne istediğiyle ilgili sınırsız ve çarpıcı bilgilere sahiptir. Abby'nin sabah programında "Çirkin Gerçek" adlı programı sunan Mike ile Abby hiç iyi geçinememektedirler. Ancak Abby, karşı komşusundan hoşlanıp bundan Mike'a bahsedince Mike Abby için elinden geleni yapmaya başlayacaktır. Bu "karşı komşuyu tavlama seansları" ise Abby ve Mike'ı birbirlerine yakınlaştıracaktır.

Sonunu anlamışsınızdır herhalde. Zaten anlamamak için aptal olmak lazım. Filmde Abby'yi canlandıran Katherine Heigl ve Mike'ı canlandıran Gerard Butler'ın çok sempatik olduklarını söylemekte yarar var. Ama o kadar. Başka da bir numarası yok filmin.

Yine de "illaki romantik komedi" diyenlerdenseniz, siz bilirsiniz.

Hayata İyi Seyirler...  

Hiç yorum yok: