18 Kasım 2013 Pazartesi

"Muhteşem ve Kudretli Oz"...

Hafta sonu masalsı bir film izledim. Ya da filme çekilmiş bir masal diyelim. evet böyle daha iyi oldu. Hani şu James Franco'nun oynadığı. Hadi size de anlatayım.

2013 yapımı "Muhteşem ve Kudretli Oz" (Oz The Great And Powerful) aslında eski bir masal. Hikayeye göre Oz, bir sihirbazdır. Şehir şehir gezip sirklerde çalışmaktadır. Ancak Oz hayatından hiç memnun değildir çünkü o yaşına kadar elle tutulur hiç bir başarısı yoktur. Bu mutsuzluğu onun çevresine de yansımakta ve herkesi rahatsız etmektedir. Oz, yine en son birini çok fena kızdırır ve ondan kaçarken can havliyle kendini kalkmak üzere olan bir uçan balonun içine atar. Oz, öfkeli adamdan kurtulmayı başarmıştır ama hemen sonra korkunç bir sürprizle karşılaşır çünkü balon bir fırtınaya doğru uçmaktadır. Oz fırtınayı fark edince ne yapacağını şaşırır hemen dua etmeye başlar ve tanrıdan bir şans daha ister. Ve bir anda Oz'un duası kabul olur veeeee...............

Filmin künyesi bir yana...

Ama film ne küçükler için, ne büyükler için. Ne film, ne animasyon. Ne komik, ne dramatik, vallahi böyle arada kalmış durumdayım. Tavsiye etsem mi etmesem mi, onu bile bilemedim. En iyisi siz bilirsiniz diyelim, geçelim.

Hayata İyi Seyirler...

Hiç yorum yok: