26 Nisan 2014 Cumartesi

"En İyi Teklif" Mutlaka İzleyin...

Eşimin zorla izlettiği muhteşem film...

Özet
2013 yapımı "En İyi Teklif" (The Best Offer / La Migliore Offerta) adlı film dram türünde. Hikayeye göre Bay Oldman, artık emekliliği gelmiş başarılı bir mezatçıdır. Son derece elit hayat yaşayan Oldman, ileri yaşına rağmen hiç evlenmemiş ve hiç bir kadına aşık olmamıştır. Ancak kadınlara karşı inanılmaz boyutta gizli bir hayranlık duymaktadır. En büyük zevki ise yönettiği açık artırmalardan edindiği "kadın portreleri koleksiyonunu" izlemektir. Bir gün Oldman'a, genç bir mirasyediden karlı bir iş teklifi gelir. Gizemli Bayan Claire Bay Oldman'dan, sahip olduğu antikalarını inceleyip fiyatlandırmasını istemektedir. İşte bu iş teklifi, ikisinin de hayatlarını baştan aşağıya değiştirecek bir sonun başlangıcı olacaktır.

Künye
Filmde Bay Oldman'ı Geoffrey Rush oynuyor. Hani şu Kaptan Jack Sparrow'un en büyük düşmanı Kaptan Barbossa'yı oynayan muhteşem adam.

Yorum
Film çok iyi. Bence mevcut imdb puanından (7.9) çok daha fazlasını hak ediyor. Zira bu kadar durağan bir filmin nasıl oluyor da her sahnesi bu kadar sürükleyici oluyor; vallahi hayret ettim. Baştan sona muhteşem bir film. Mutlaka izleyin. 

Hayata İyi Seyirler...

P.S. Daha çok yorum yapmak istiyorum ama spoiler vermek istemiyorum. O yüzden kusura bakmayın...

Hiç yorum yok: