15 Temmuz 2014 Salı

"Non-Stop" Uçak Aksiyonu Sevenlere...

Liam Neeson denen muhteşem adam hala şaşırtmaya devam ediyor. Her yıl birbirinden güzel türlü türlü aksiyonlarda başrol oynuyor ve hepsinde de çok iyi ticari başarı elde ediyor. İşte size o filmlerden biri daha.

Özet
2014 yapımı "Non-Stop" gerilim ve aksiyon türünde. Hikayeye göre Bill Marks, hava güvenlikçisidir. Görevi sadece her gün sıradan bir yolcu gibi uçmak ve bir mesele olursa müdahale etmektir. Bill Marks için o gün yine sıradan bir gün olarak başlar. Bir iki lüzumsuz aksilik sonrası uçuş başlar. Ancak kısa süre sonra Marks'ın cep telefonuna bilinmeyen bir numaradan sms'ler gelmeye başlar. Mesajdaki şahıs derhal 150 milyon istediğini; istediği olmazsa 20 dakika içinde uçaktan birinin öleceğini söylemektedir. Ve işte kedi fare oyunu böyle başlar...

Künye
Filmdeki hava güvenlikçisini Liam Neeson'ın olduğunu tahmin etmişsinizdir. Kendisine yardımcı olan bayan oyuncu ise Julianne Moore.

Yorum
Gerilim ve aksiyon seviyorsanız kaçırmayın tabi. Bunun yanında yeni çıkmaya başladığınız kız arkadaşınızla, geri kafalı ve sıkıcı olduğunuzu düşünen 16 yaşındaki çocuğunuzla, ve hatta sınıfta öğrencilerinizle bile güvenle izleyebileceğiniz heyecanlı bir film. Hoşça vakit geçirtir, sonra da unutur gidersiniz. Kısacası bu film size bir şey katmaz, ama sizi sosyalleştirebilir.

Hayata İyi Seyirler...

Hiç yorum yok: