23 Mart 2016 Çarşamba

"Dayanılmaz Zulüm" En Azından Benim İçin...

Romantik komedilerin hepsi aynıdır. Önce evlenecekleri kesin olan çift tanışır. Birbirlerinden hoşlanırlar ama belli etmezler. Epeyce kavga ederler. Sonra nihayet biri kuyruğu indirir ve sevdiğini itiraf eder. Sonunda da evlenirler... Genellikle de imdb puan 5.5 – 6.3 arasıdır. Alın size onlardan biri...

Özet
2003 yapımı “Dayanılmaz Zulüm” (Intolerable Cruelty) romantik komedi türünde. Hikayeye göre Miles voleyi vurmuş bir boşanma avukatıdır. Kendisine bir gün bir müşteri gelir. Donovan adlı adam, güzeller güzeli karısı Marylin'i aldatırken yakalanmıştır ve bu sebeple kadın boşanmak istemektedir. Daha doğrusu boşanırken adamın ciğerini sökmek ve donuna kadar almak istemektedir. Miles ise müvekkilini sonuna kadar savunmaya kararlıdır. İşte bu durum Miles ve Marylin arasındaki düşmanlığın da aşkın da başlangıcı olacaktır.

Künye
Filmde Miles'ı George Clooney oynuyor. Güzeller güzeli Marylin'i ise güzeller güzeli Catherine Zeta-Jones canlandırıyor.

Yorum
Filmde bundan çok daha fazlası var. Tekrar tekrar başlayan bir aladevere dalavere hikayesi var. O yüzden kabul edilebilir bir romantik komedi.
Filmin sonu daha başından belli ama hiç değilse kafanızı yormaz. İzleyin. Kafanız dinlensin.

Hayata İyi Seyirler...

Hiç yorum yok: