24 Ekim 2016 Pazartesi

"Gece Bitmeden" Romantik Bir Film...

Duydunuz mu? Bizim Kaptan Amerika Chris Evans bir film yönetmiş. Üstelik aynı filmde baş rolü de oynuyor. Hadi size filmden bahsedeyim.

before we go imdb ile ilgili görsel sonucuÖzet
2014 yapımı “Gece Bitmeden” (Before We Go) adlı film türsüz bir film. Hikayeye göre Brooke adlı genç kadın Manhattan'daki meselesini halleder ve eve gitmek üzere yola çıkar. Ancak Gece 1.30 trenini kaçırınca işler sarpa sarar. Çünkü kocası da evde değildir ve kocasının Brooke'un Manhattan'da olduğundan haberi yoktur. Gecenin bir vakti Manhattan'da kalakalan genç kadını o halde gören sokak sanatçısı Nick ona laf atar. Kadıncağız çaresizce meseleyi Nick'e anlatır. Nick o gece o kadını evine gönderebilmek için her şeyi yapacaktır.

Künye
Filmde Nick'i Chris Evans ve Brooke'u da Alice Eve canlandırıyorlar. Yönetmenin Chris Evans olduğunu da baştan belirtmiştim.

Yorum
Film çok durağan bir film. Kadının o telaşını görüp de sakin kalmak elde değil. Ama kaldılar işte. Bütün bir film boyunca sakiiiiiin sakiiiiiin kadını eve göndermeye çalıştılar.

Filmden çıkarılabilecek tek ders sakinlik üzerineydi. Sonuç ne olursa olsun; sakinliği bozmaya gerek yok. Her şey olacağına varır gibi bir şey oldu.

Diğer taraftan ben artık Chris Evans'ı Kaptan Amerika'dan başka yere koyamıyorum. İstediği kadar yazsın, yönetsin. Ama başka rolde oynamasın.


Hayata İyi Seyirler...

Hiç yorum yok: