21 Ocak 2013 Pazartesi

"Aşkın Peşinde" Nereye Kadar Koşulur???


Yine bir romantik komedi. Son çare olarak izlediğim filmlerden biri. 2006 yapımı (Aşkın Peşinde) “Catch And Release” adlı filme bir bakalım.
Gray (Jennifer Garner), nişanlısını çok seven ve gelinliğini bile diktirmiş vaziyette düğününü bekleyen genç bir kadındır. Ancak nişanlısının aniden ölmesi, genç kadını şok eder. Hele bir de rahmetli nişanlısının en iyi arkadaşı Fritz'in (Timothy Olyphant) cenaze törenin sırasında hizmetli kızla kırıştırdığını gören Gray, öfkeyle karışık acılara boğulur. Arkadaşları Gray'i teselli etmek için türlü çarelere başvururlar. Ancak Gray'in zamana ihtiyacı vardır. Bu zaman içerisinde Gray rahmetli nişanlısıyla ilgili şok edici iki şey öğrenir. 1) Nişanlısının çok zengin olduğu 2) Nişanlısının başka bir kadından çocuğu olduğu. Daha da tuhafı, bu yüklü miras bir şekilde Gray'e kalmıştır ve küçük çocuk bir gün annesiyle birlikte çıkagelmiştir.

Film basit. Kafa dinlendirici. Bizim kültürümüzle uzaktan yakından alakası yok. Ama çoğu romantik komedide olduğu gibi filmin sonunda verilen sadakate dayalı mesaj güzel.

Yürekten tavsiye edemeyeceğim, ama denk gelirseniz izleyin.

Hayata İyi Seyirler...

Hiç yorum yok: